Fastlege i Bærum

Dr. Zina Abood og Mohammad Afzal Saeed er begge erfaren og dyktige fastleger, som er både gode lyttere, og ønsker å hjelpe til den stand det lar seg gjøre. Begge legene har mange års erfaringer i bakgrunn fra sykehusene i Norge, fastlegekontorer, helsestasjoner, og legevakt kontorer, i Bærum kommune, og andre kommuner i landet.

Dr. Zina Abood er under flere spesialiseringer; bl.a. psykiatri, og allmennlege spesialiseringer.

Vi har gleden i å meddele at våre leger er flerspråklige, og gjennomfører behandlinger i forskjellige språk; bl.a. norsk, engelsk, arabisk, urdu, hindi, punjabi osv.

Vi i Vest Klinikk AS ønsker alle nye-, og registrerte pasienter velkommen til enhver tid. Vi er glad for å kunne hjelpe alle våre pasienter til den grad vi har muligheten.

Vi informerer om at alle i Norge har rett på å bytte fastlege 3 ganger i året, hvis du ønsker å bytte din fastlege til fastlegen Zina Abood eller M. Afzal Saeed, og få tilgang til et utbredt medisinsk og helse system gjennom deres samarbeid med Vest Klinikk AS? Ta kontakt med HELSE NORGE eller klikk dere frem i lenkene for å komme frem til HELSE NORGE-siden for å bytte fastlege.

Bestill time til fastlege i Bærum

Fyll ut kontaktskjema nedenfor med ønsket behandling, dato og kontaktinformasjon, så tar vi kontakt så fort som mulig!

Din forespørsel er ikke bindende før vi har bekreftet ønsket dato med deg. Dersom dato ikke passer vil vi ta kontakt for å finne et passende tidspunkt.

Fastlege i Bærum - dyktig og mange års erfaring | Vest Klinikk AS

Mohammad Afzal Saeed

Åpningstider:
Man-fre: 09:00 – 15:00

For å bytte fastlege, vennlist trykk her.

Kontakt oss

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi kontakt så fort som mulig.