Litt om oss

Vi er etablert i 2019, og befinner oss på Gjettum i Bærum, ca 50 meter fra T-bane stasjonen (inngangen bak Rema1000).

Vi er sammensatt klinikk av leger, spesialister, og tannleger med mange års erfaringer i bakgrunn. TANNLEGEVAKT tjenester er tilgjengelig hele døgnet (telefonvakt etter stenge tid). LEGEVAKT tjenester er også tilgjengelig hele døgnet (telefonvakt etter stenge tid). Spesialist timer avtales på forhånd.

Vi tilbyr:

  • Fastlege
  • Legevakt
  • Tannlegevakt
  • Gynokoligske undersøkelser
  • Psykiatrisk konsultasjon
  • Enkle og små kirurgiske inngrep
  • Medisinsk-, og injeksjonsterapi (botox, filler og mesoterapi)
  • Laboratorium

Ofte stilte spørsmål

Orientering med spørsmål og svar.

Det finnes mange måter på å komme frem til oss.

1. Vi har egen pasient transport, med vår «pick & drop» service.

2. T-bane linje 3 mot kolsås, gå av på GJETTUM T-banestasjon, deretter ca 50m gjennom parkeringsplass mot Rema1000, inngang i første oppgang rundt bygget.

3. Tog til Sandvika stasjon, deretter buss 220 til Gjettum T-banestasjon.

4. Kjøre med bil, ta av fra E-18 mot sandvika sentrum/blommenholm –>deretter riksvei 164 –>Lindelia –>Bærumsveien retning vest–> og inntil parkeringen av Rema1000.

NB! Vi har 2 timer gratis parkering ved Rema1000 (husk P-billett).​

KONTAKT OSS VED BEHOV.

Vi har enkle prosedyrer basert på hva pasienter trenger hjelp med, og hvem pasienten tilhører med tanke på tjenester vi tilbyr. Vi kategoriserer derfor pasienter i forhold til medisinsk nødvendighet, og behov (fastlege/legevakt, tannlege/tannlegevakt osv). Deretter foretas det alltid detaljert undersøkelser, evt. akutt undersøkelse av nye pasienter i møte. Slik at vi kan bli godt kjent med pasientens bakgrunn/historikk og medisinsk nødvendighet.

Vi ønsker å få frem våre tjenester, og ikke minst vår medlemskap, samtidig som vi ønsker å forbedre tilgjengeligheten til folket i lokale områder. Det er grunnen til at vi har perioder med enten kampanjer, eller tilbud på tema i fokus.

I tillegg, har vi «ÅPNE DAGER» engang per kvartal i året, der vi er åpent for alle tjenester helt kostnadsfritt. Slik introduserer vi best til vår kvalitet, og vår unike program om helse.

Kontakt oss på telefon for mer informasjon, og finn ut om det er kampanje som pågår AKKURAT NÅ, og når vår neste åpen dag blir i dette kvartalet av året.

Medlemskapet(valgfritt) vårt er faktisk det som gjør oss til helt unik klinikk i Norge. Det er et system vi bruker for å kunne levere beste kvalitet, laveste priser, og tilgjengeligheten. System som er veldig adskilt tradisjonelle klinikker.

Vi ønsker å gi helt nytt, unikt, og Norges enestående helse system, som gir våre medlemmer en virkelig forskjell i tilgjengelighet, pris, kvalitet og service, samtidig som trygghet om helse når de faktisk trenger det, med en hyggelig atmosfære.

Fastlegen og legevakten er tilgjengelig over telefon selvom du som medlem er på reise både innenlands eller utenlands.

Vi har rett og slett, flere grunner til å påstå at dette systemet medbringer en helseomsorg som er helt nytt, og unik i Norge, lett å få nytte av, og alltid tilgjengelig. Vi lover «alt-inkluderende» pakke (lege, tannlege, lab, injeksjonsbehandling)…
Få kontakt med oss, og få mer detaljert forklaring.

NB! BYTT FASTLEGE TIL OSS; BRUK FØRSTE LENKE I LENKE-LISTEN ØVERST PÅ SIDEN. (M.A. SAEED Bærum kommune)

Kontakt oss

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi kontakt så fort som mulig.